Hvem står bag Nordic Biohacking Blueprint?

Nedenfor kan du læse mere om vores team af eksperter som optræder i kurset.

Hej, jeg hedder Martin Kremmer.

Martin er en af pionererne indenfor biohacking og har brugt 1000-vis af timer på at studere de mest effektive optimeringsteknikker for både krop og sind. 
Martin er i dag mere på toppen end nogensinde. Han rejser 100+ dage om året som Director hos EY Global. Martin driver Danmarks største community af biohackere, arrangere events, og afholder talks om biohacking og medarbejderoptimering.
Martins store internationale netværk indenfor biohacking, sikrer at vi altid er med på den nyeste trend inden for biohacking og sundhed.

Hej, jeg hedder Nickolai Damgaard.

Nickolai er en af Danmarks førende Biohackere og arbejder til dagligt med professionelle sports atleter og high performers indenfor erhvervslivet, ved at optimere deres fysiologiske præstationer.
Mange års erfaring og samarbejder med flere læger om rådgivning af kost, træning, søvn og High Performance adfærd.
Desuden er Nickolai en populær foredragsholder & forfatter.

Hej, jeg hedder Jeanette Oxlund.

 Jeanette er en erfaren, højt kvalificeret coach og personlig rådgiver for topledere på tværs af sektorer. Specialiseret i mindfulness og high performance, har hun fungeret som en af de førende mentaltrænere for organisationer på alle niveauer.
Jeanette var en af de første til at bringe mindfulness ind i virksomheder og hendes store erfaring, har gjort at hendes arbejde er blevet implementeret på de største danske virksomheder.