Nordic Biohacking Blueprint 2.0

Lær at bruge Biohacking til at gå fra 0 til 100 på energikontoen på 4 uger, uden at opgive rødvinen...

Video Poster Image

Hop med på hold 3 og kick-start 2021!

Kurset starter den 11/1 2021

Tilmeld dig nu

00

DAGE

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

Biohacking behøver hverken være svært eller kræve en masse gadgets!

På bare 4 uger lærer vi dig de mest effektive redskaber som vil give dig mere overskud og kapacitet både mentalt og fysisk.  

Kender du til det at vide en masse om hvad man BURDE gøre, men der er så mange forskellige ting du KAN gøre, så du faktisk er helt forvirret?

Måske synes også det er svært at få gjort de ting, du godt ved du burde gøre?

Det mener vi faktisk at have knækket koden til – og derfor har vi skabt Nordic Biohacking Blueprint.

Det er et 4 ugers videns online forløb, hvor vi 3 eksperter giver alt vores vigtigste viden samt vores bedste mental og fysiske hacks! Tilsammen har vi mere end 30 års erfaring, og det mest effektive har vi samlet sammen til dig.

Det betyder, at du blot kan læne dig tilbage, suge viden til dig og en gang for alle, få knækket koden til mere energi og overskud – Vi sørger også for at du undgår at begå alle de unødvendige fejl vi har begået. (Og det sparer dig for en masse tid og penge)

 

Du får...

Viden on-demand

Ca. 10 timers viden fordelt på små konkrete videoer.

Plug-and-play

Strategier, modeller og hand-outs som vil gøre din transformation nemmere

100% opbakning

Få adgang til et support community via lukket Facebook gruppe.

Biohacking. Optimal livsstil. Performance. Fokus. Dig.

4-ugers online-forløb med dine 3 eksperter + gæsteunderviser.

5 moduler som vil præsentere dig for de vigtigste hacks til din energi, søvn, kost, high performance og motivation på bare 4 uger... (også selvom du har svært ved at holde gode vaner.)

Hack kroppens system

Forstå sammenhængen mellem anatomi, fysiologi, fordøjelse og hjernen.

Hack din søvn og restitution

Så du kan nyde din down-time, undgå stress, og vågne nætter.

Hack din kost

Lær at optimere din kost til dit behov, så du ikke føler dig træt uden at vide helt hvorfor.

Hack din motivation

Så du kan passe biohacking ind i dit sociale liv.

Hack balancen i det hele

Så du kan bruge de metoder du har lært nu, resten af dit liv.

Hanne Fredeløkke

Jeg havde virkelig en følelse af at være i gode hænder. Der er ikke nogen tvivl om at Martin og Nickolai har læst på lektien. De har en kæmpe viden, og er fænomenale til at formidle den ud på et forståeligt niveau. Det er ikke vigtigt om man er nybegynder, eller har været i gamet i længere tid. Alle kan få noget ud af det, og finde deres egen vej til at hacke sig til et bedre liv med mere energi, glæde og højere performance

Rikke Sass Nielsen

Jeg er ikke typen der får læst brugsanvisning. Jeg vil heller en anden gør det og så giver mig løsning. Det er virkelig den føles jeg har haft de sidste 4 uger. 2 kloge mænd har læst de tykke bøger sorteret i alt den viden som findes, skåret det ind til benet og givet mig de værktøjer, der skal til, for at jeg kan tage styring selv og ændre de ting, jeg er trætte af eller som ikke fungerer i mit liv. Mange ting vidste jeg, men jeg manglede indsigt i, hvordan jeg kunne få noget ud af det. Jeg er blevet hooked på at tage ansvar og ved nu hvordan jeg kan blive den bedste version af mig selv

Kasper Moll

De leverer den nordiske tilgang til en biohacker-verden der for udefrakommende til tider kan synes at være lige rigeligt ekstrem - men det handler om at lære balancen at kende, og her er både Martin og Nickolais erfaringer guld værd.

Mød eksperterne fra kurset

Martin Kremmer er i dag en af Danmarks førende biohackere. Men sådan har det ikke altid været!

De sidste 20 år har Martin haft fuld fart på sin karriere, men måtte i 2012 ned og i bide i græsset med en fysisk udbrændt krop. Dengang vidste han intet om biohacking.
Siden har Martin brugt 1000-vis af timer på at studere de mest effektive optimeringsteknikker for både krop og sind.
Martin er i dag mere på toppen end nogensinde. Han rejser 100+ dage om året som Director hos EY Global. I sin fritid finder han samtidig tid til at drive Danmarks største community af biohackere, arrangere events, og lave talks om biohacking og medarbejderoptimering.

Nickolai Damgaard er Danmarks førende faste-ekspert og en high-perfomer med mange jern i ilden!

Men han måtte lære på den hårde måde at vi ikke kan kæmpe os igennem det hele. Efter en hård personlig krise og et krævende job ved Bestseller, gik Nickolai ned med svær depression og totalt udbrændthed. Et årti lang rejse med Biohacking, har gjort at Nickolai nu igen kan leve et liv, med overskud af energi, og kapacitet til det ambitiøse liv med familie og karriere.

Forøget fokus på mental performance!

Som noget nyt kan vi præsentere Mental Hacker Jeanette Oxlund på teamet – Jeanette arbejder med meditation & mindfulness på de øverste direktionsgange i Danmark og bruger disse værktøjer til at skabe bæredygtige High performers. Jeanette vil krydre hvert modul fra hendes vinkel og på den måde arbejder vi både med den fysiske og mentale sundhed.

Jeanette Oxlund er en af Danmarks førende mentale hackere og high performance coaches!

Hun arbejder i dag med spydspidserne i dansk erhvervsliv og lever et liv med både høj fart og sund balance. Men vejen dertil var tung personlig erfaring. I 2009 kulminerede et heftigt karriereliv kombineret med manglende nattesøvn som kun tvillingeforældre forstår med en svær depression og udbrændthed. Meditation og mindfulness blev vejen ud. Og vejen til et liv med glæde og energi. Jeanette har sidenhen brugt al sin tid på at specialiseret sig på dette felt og været mental træner for primært ledere og organisationer.

Hold 3 går snart i luften!

Vores fælles mission er at finde de metoder der gør den største forskel og nemmest kan implementeres i en travl hverdag

Nordic Biohacking Blueprint v2.0

er et onlineforløb på 4 uger, Hvor du bliver præsenteret for de metoder – vi koger alt vores erfaring og viden ned – så du bare skal sætte dig godt til rette og lytte. Vi præsentere dig for forskellige værktøjer & HACKS der gør, at du kan performe på højeste niveau – men på en bæredygtig måde!

Tilmeld dig nu
Ønsker du at betale i 2 rater? Klik her
Ønsker du at betale i 4 rater? Klik her

Ekstra bonusser

Vane-workshop!

Få det rette mindset til at holde de gode vaner. 

Den ultra populære online workshop om vaner, med start-up coach, podcastvært & vanehacker Mads Friis, som hjælper dig til at afkode dårlige vaner og erstatte dem med nye gode vaner!

1:1 Oh shit! call

15 min “Oh shit” kald med en af os, så du hurtigt kan få svar på det mest brændende spørgsmål og komme videre. Du får et link til vores kalender, så du nemt kan booke et opkald fra os!

Energioptimerende opskriftsamling

Opskrifter fra Mads Bo, Umahro, og Thomas Rode - så du har lækre, sunde og energioptimerende opskrifter, til enhver lejlighed.

VIP Facebook gruppe

Privat facebook gruppe for deltagere, hvor du har direkte adgang til Martin, Jeanette & Nickolai i alle 4 uger + en live video Q&A HVER uge!

Diverse rabatkoder

Vi har samlet en række gode rabatkoder til vores kursister fra bl.a. Mads Bo (High on Life) og X3-bar. 

Hvad får du med?

NORDIC BIOHACKING BLUEPRINT koster altid 2.400 + moms.

Vi udvikler løbende kursets indhold og på hold 3 får du følgende med!
  • Ca. 10 timers video som du kan se når det passer dig
  • 4 timers LIVE Q&A hvor du får svar fra eksperterne (hver mandag kl 20)
  • 2 timers vane-workshop (via Zoom) med Mads Friis
  • 15mins 1to1 coaching (oh-shit kald) med en af de 3 eksperter
  • Kostskemaer, opskrifter, vane-trackers samt små ekstra tips og tricks videoer der deles løbende i Facebook gruppen

 

PS: Du har mulighed for at betale i 2 rater!
Tilmeld dig nu

00

DAGE

00

TIMER

00

MIN

00

SEK